"Тактика переляканих шакалів": Олексій Резніков заявив про зміну плану дій РФ

5 березня 2022, 10:10
За словами міністра, наразі найбільш уразливим є українське небо і саме тому Росія змінює тактику.
'Тактика переляканих шакалів': Олексій Резніков заявив про зміну плану дій РФ
Олексій Резніков розповів про 10 день опору російським загарбникам / Reuters

Україна мужньо чинить опір російському агресору. Як повідомив у фейсбуці міністр оброни України Олексій Резніков, ворог просунувся на окремих напрямах, але контролює лише невелику територію. І наші захисники і захисниці дають потужну відсіч і витісняють окупантів.

"9 днів 4 години 2 хвилини. Україна захищає світ. Десятий день опору російським терористам. Десятий день мужності Збройних Сил, гвардійців, прикордонників, рятувальників, бійців інших силових структур, всіх Українців, які героїчно тримають оборону. Завдяки всьому нашому народу плани кремля за дві доби підкорити українців, захопити великі міста, змістити керівництво держави та приєднати Україну до Росії провалилися", - зазначає Резніков.

За словами міністра, наразі найбільш уразливим є українське небо і саме тому Росія змінює тактику.

відео дня

"На сьогоднішній день найбільш уразливим є українське небо. Агресор комплексно і активно застосовує свій повітряний та ракетний потенціал. Авіацією всіх видів здійснюються бомбардування міст, селищ та цивільної інфраструктури, у тому числі критично важливої та небезпечної, як атомні та гідроелектростанції", - вказує він.

Міністр додає, що "великая" армія показала справжнє нутро - терориста-боягуза, який здатен нападати лише на цивільне населення - на дітей, на жінок, на неозброєне мирне населення.

"Прицільні обстріли, бомбардування й ракетні залпи по житловим кварталам, школам, садочкам й лікарням, ворог знищує храми і церкви, обстрілює вокзали із тисячами жінок і дітей, що евакуюються, - це тактика переляканих шакалів. Але я впевнено кажу - за кожне життя, за кожну сльозу ворог відповість", - заявив Олексій Резніков.

читайте такожЧас перейти до тотального опору: Резніков закликав допомагати військовимТакож Резніков додав, що втрати ворога зростають - за словами міністра, моральний і бойовий стан окупантських військ - нижче нульового, а вмотивованості немає.

"Розуміючи це, тенденція здачі ворога в полон зростає. І не поодиноких солдат, а цілими взводами. Вони вже розуміють, що тіла тисяч їх товаришів по "навчанням", які на екзамені отримали 200 балів, лишилися у чужій землі. Адже Москва не визнає їх смертей, для Путіна вони гарматне м’ясо, видатковий матеріал у спробі досягнути своєї імперської мрії. Багато з них вже зрозуміли - їх зрадили", - зазначив Резніков.

Як писав Главред, Резніков заявив, що наближається переломний момент у війні з РФ.

Війна в Україні - головні новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти