Відбулася зустріч Зеленського та Ердогана у Львові: що відомо

18 серпня 2022, 15:30оновлено 18 серпня 2022, 19:21
Після зустрічі лідерів України і Туреччини, вони проведуть тристоронні переговори з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешем.
Відбулася зустріч Зеленського та Ердогана у Львові: що відомо
Відбулася зустріч Зеленського та Ердогана у Львові/ president.gov.ua

У Львові відбулися переговори президента України Володимира Зеленського та турецького президента Реджепа Таїпа Ердогана.

Зустріч відбулася у львівському Палаці Потоцьких. Про її початок повідомлило CNN Turk.

Спочатку лідери двох країн провели двосторонню зустріч. Після її закінчення заплановано тристоронню зустріч президентів України та Туреччини з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешем.

відео дня

Відомо, що Гутерреш приїхав у Львів напередодні, Ердоган прибув у місто сьогодні з одноденним візитом. Це перший візит президента Туреччини в Україну з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Зустріч Зеленського, Ердогана і Гутерреша у Львові

У четвер, 18 серпня, у Львові відбудуться тристоронні переговори президента України Володимира Зеленського, лідера Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана і генсека ООН Антоніу Гутерреша.

Раніше повідомлялося, що під час зустрічі сторони обговорять кроки, які можна зробити для припинення українсько-російської війни дипломатичним шляхом, шляхом посилення діяльності створеного механізму експорту українського зерна на світові ринки.

Спочатку запланована двостороння зустріч Зеленського та Ердогана, а вже після неї лідери двох країн проведуть тристоронню зустріч за участю генсека ООН Антоніу Гутерреша.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти