Синоптик розповів, коли в Україну прийде зима і випаде перший сніг

11 серпня 2021, 20:55
Зима почнеться рано.
Сонце_сніжинки_іней_зима_природа
Зима прийде в жовтні / 1zoom.ru

У поточному році перші заморозки і сніг слід очікувати раніше, ніж зазвичай. Народні прогнози показали, що істотне похолодання і перші опади прийдуть в Україну вже у другій половині жовтня.

Про це повідомив народний синоптик Леонід Горбань, пише "Обозреватель".

За його словами, в жовтні погода в центрі України буде різною: поки деякі райони будуть насолоджуватися літніми температурами, інші будуть жити в справжній зимі.

Зокрема, вдень до 16 жовтня повітря ще буде прогріватися до +21°С, а ось з 21 числа прийде різке похолодання. У період з 25 по 28 жовтня температура вийде на "плато" і досягне вдень -2 °С, а вночі до -5 °С.

Найбільш дощовими, за прогнозами синоптика, будуть шість днів протягом місяця. Це - 5, 7, 17, 21, 23 і 26 жовтня. А ось перший сніг з дощем прогнозується на 26 жовтня. Зимові опади очікуються в південних областях.

Дивіться відео: Чому Україна страждає від погодних катаклізмів

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

  • Раніше народний синоптик Леонід Горбань озвучив прогноз погоди в Україні на осінь 2021. За його словами, вже в другій половині вересня почнуться дощі і похолодає. Крім того, сніг у 2021 році випаде рано.
  • Горбань розповів, якою буде погода в Україні до кінця літа. За його словами, нам доведеться пережити пекельну спеку і сильну бурю. А закінчиться літо проливним дощем.
  • Взимку українців очікує багато снігу і морози на початку і кінці сезону, а лютий так і взагалі обіцяє бути "лютим", можливі навіть бурани.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти