Зробили накладний живіт, щоб не вбили і не знущалися: історія родини з Київської області

5 квітня 2022, 11:49
3820
Нас попередили, що вони будуть ходити по домівках. Сказали відкрити хвіртки.
обстріл, війна
Російські окупанти знущаються над українськими жінками / Фото Reuters

Якщо ти жінка і апріорі слабкіше - ти можеш стати жертвою російського солдата. Якщо ти без зброї - ти можеш стати жертвою російського солдата. Якщо ти літній або хворий - ти можеш стати жертвою російського солдата. Навіть якщо ти собака або корова, яка ще слабкіше і беззахисніше - ти можеш стати жертвою російського солдата.

читайте також"Тобі смерть дзвонить": окупанти-мародери РФ, які грабували Україну, отримують несподівані дзвінки

"Нас попередили, що вони будуть ходити по домівках. Сказали відкрити хвіртки, щоб їх не злити. У будинку була я і дочка, 25 років. їй зробили накладний живіт, щоб здавалося ніби вона в положенні", - розповідає мешканка Київської області на умовах анонімності.

"Я подумала, що вийду перша. Якщо будуть стріляти або знущатися над моєю дитиною, я краще відразу помру", - додає вона.

Вона розповідає, що свого чоловіка вона сховала в погребі, який на вулиці. "Кількома хвилинами раніше у сусідів була чутна автоматна черга. Стріляли вони по чоловікам чи ні, ми не знали. Але про всяк випадок, вирішили, що він посидить в погребі", - додає вона. "Коли до будинку під'їхав БТР, у мене тремтіло все. У вікно ми побачили, що вони перестрибують через хвіртку. Коли вони опинилися на нашій ділянці, я не стала чекати, поки постукають у двері. Я вийшла на зустріч і сказала "Здрастуйте". Кілька людей пішли оглядати будинок, інші залишилися сидіти на БТРі. Дуло було направлено на наш будинок", - каже вона.

"Ворог ставив короткі питання, обходив всі кімнати. Його цікавило, чому є світло і чим обігрівається будинок, чи є в будинку чоловіка. Вони відібрали наші телефони, сказавши, що це необхідно для нашої та їх безпеки. Коли ми спробували зняти чохли, він різко вихопив їх. Коротке "не треба", і наші телефони поїхали на подарунки російським самкам", - згадує жінка.

Очевидиця каже, що коли він зажадав показати льох, вона зрозуміла, що в будинку є ще один льох з консервацією. У тому погребі не ховався її чоловік. "Вийшовши на вулицю, ворог запитав чия машина. Почувши відповідь, що машину залишили наші родичі, порізав всі чотири колеса. Коли він потягнувся до дверей, де сидів чоловік, ми почули свист над головою і страшний шум. Інші росіяни, які сиділи на БТР, стали кричати, біжіть в будинок, це "осколкова", мабуть, маючи на увазі ракету", - розповідає вона.

"Вони швидко позаплигували в БТР і поїхали далі. Це врятувало і життя мого чоловіка і наші. Ще наскільки днів після того випадку, я боялася. Боялася, що повернуться перевірити, чи не збрехали ми, чи не повернуться в нашу хату, адже там було тільки дві жінки. А потім сусіди розповідали, вже по телефону, що р**ня ходила по домівках і питала, де тут молоді дівчата живуть. Мабуть, у русні настав час розваг", - ділиться вона.

За її словами, їх БТР-и йшли з села з килимами і телевізорами, що звисають з бронетехніки холодильниками. По-істині, найбільша армія світу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти