"Перемога України - це тривалий процес": експерт пояснив, чи може війна завершитися у 2023 році

6 липня 2022, 13:29оновлено 6 липня 2022, 20:42
На сьогоднішній день Росія не настільки сильна,  як вважається, але і не настільки слабка, як ми цього хочемо, вважає Сергій Грабський.
'Перемога України - це тривалий процес': експерт пояснив, чи може війна завершитися у 2023 році
Війна в Україні навряд чи триватиме лише до 2023 року / УНІАН

Війна в Україні, скоріше за все, не завершиться у 2023 році. Таку думку, коментуючи заяву очільника ГУР Міноборони Кирила Буданова, в інтерв'ю Главреду висловив військовий експерт Сергій Грабський.

За його словами, є об’єктивна реальність, яка свідчить про те, що Україна має готуватися до тривалої війни.

"Можливо, він [Буданов] знає про якесь чудо, яке ніхто не скасовував і яке може вирішити цю проблему, але на сьогоднішній день Росія не настільки сильна, як вважається, але і не настільки слабка, як ми цього хочемо. Тому дорога в нас ще дальня і останнє, що б я робив — ставив якісь часові рамки", - сказав Грабський.

За словами експерта, перемога України - це "досить тривалий процес". Однак, на відміну від 2014 року, коли Україна намагалася звільнити Донбас, тепер ми знаходимося у кращому становищі.

"У тих умовах ми не мали жодного шансу його звільнити. Навіть якщо подивитися на карту — Україна і Росія, який шанс був звільнити Донбас? Сьогодні ситуація кардинально інша. Подивимося на карту — Росія і цивілізований світ, півтора відсотка ВВП і 48 відсотків ВВП. Які шанси у Росії? Нульові", - додав Грабський.

читайте такожВійна в Україні закінчиться в 2023 році - БудановВійна в Україні - важливі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти