"Охоронець і робітник на будівництво": Facebook запропонував Арестовичу змінити роботу

24 липня 2021, 22:26
Сам Олексій Арестович допускає, що всі пропозиції для нього про зміну роботи - чіткий результат аналізу його активності алгоритмами соціальної мережі.
Арестович
Олексій Арестович / УНІАН

Спікер української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу і позаштатний радник керівника офісу Президента Олексій Арестович опублікував в Facebook жартівливий пост зі скріншотом контекстної реклами, яка запропонувала йому змінити роботу.

Сам Арестович допускає, що все це - результат аналізу його активності алгоритмами соціальної мережі.

"Олексій, знайдіть для себе відповідну вакансію. Знайдіть нову роботу і подайте заявку за один крок", - йдеться в тексті.

'Охоронець і робітник на будівництво': Facebook запропонував Арестовичу змінити роботу

Серед пропозицій, які соціальна мережа вважає "придатними" для Арестовича перераховані:

  • Охоронець;
  • Робітник на будівництво;
  • Сортувальник.

читайте такожАрестович влип у черговий скандал через "пропагандистів"

Нагадаємо, раніше радник глави офісу президента, спікер української делегації в ТКГ по Донбасу Олексій Арестович нецензурно висловився, коментуючи в мережі повідомлення Користувачів з приводу скандалу з вибором взуття на підборах для військовослужбовців-жінок у ЗСУ на тренуванні до військового параду з нагоди Дня Незалежності.

До того в Міністерстві оборони показали підготовку військовослужбовців до параду і спровокували обурення українців. Зокрема, багатьом не сподобалося, що курсантки військового вишу будуть марширувати в туфлях на підборах.

Крім того, у Верховній Раді обурилися, що курсанток-військовослужбовців хочуть відправити на військовий парад на честь Дня Незалежності марширувати на туфлях з каблуками. При цьому жінки-нардепи принесли міністру Тарану кілька пар жіночих туфель на підборах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти