На Київщині 7-річний хлопчик ходив з серветкою у тілі, яку там забула лікарка під час операції

17 березня 2023, 18:23
Дитина страждала від болю, тому батьки знову звернулися до медиків. Коли з’ясувалася причина поганого стану хлопчика, його довелося повторно оперувати.
На Київщині 7-річний хлопчик ходив з серветкою у тілі, яку там забула лікарка під час операції
На Київщині лікарка під час операції забула у тілі 7-річного хлопчика шматок серветки/ ua.depositphotos.com

На Київщині лікарка під час операції забула в тілі 7-річного хлопчика шматок серветки. Дитина якийсь час залишалася з серветкою у тілі, що завдавало їй страждань.

Оскільки біль не проходив, батьки хлопчика повторно звернулися до медиків. Вони відвезли дитину до київського "Охматдиту". Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"Після виписки з медустанови дитина скаржилася на погане самопочуття. Батьки доставили хлопчика до НДСЛ "Охматдит". Там йому проведено повторне оперативне втручання, під час якого медичний персонал дістав з тіла дитини шматок серветки, залишеної після попередньої операції", – йдеться у повідомленні.

відео дня

Зазначається, що лікарці, яка провела першу операцію і забула серветку в тілі дитини, повідомили про підозру за фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником (ч. 2 ст. 140 КК України).

Раніше повідомлялося, що медки провели складну операцію для порятунку українського воїна. Військові медики витягли бойову частину гранати з тіла військового Збройних сил України. Вона обпекла велику ділянку його шкіри і застрягла в тазостегновій частині тіла.

Нагадаємо, нещодавно серйозні поранення на сході України отримав виконавець головної ролі у фільмі Олега Сенцова "Носоріг" Сергій Філімонов. Чоловік пішов на фронт з перших днів війни. Наприкінці червня він на кілька днів повернувся до Києва, після чого знову поїхав на фронт. Окупанти накрили "Градом" позиції українських військових, у Філімонова потрапили щонайменше 8 осколків.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти