Мати покійного нардепа Полякова емоційно звернулася до українців на могилі сина

12 жовтня 2021, 14:59
Напередодні депутата поховали на чернігівському кладовищі.
Мати покійного нардепа Полякова емоційно звернулася до українців на могилі сина
Мати Антона Полякова подякувала за підтримку / скріншот

Мати народного депутата Антона Полякова, якого знайшли мертвим 8 жовтня в Києві, звернулася до українців. Жінка подякувала людям за підтримку та співчуття їхньому горю. Відповідне відео з'явилося на сторінці нардепа в соцмережах.

"Вчора ми поховали нашого любого синочка Антона. Хочу сказати велике спасибі, дуже дякую, усім добрим людям за щире співчуття нашому горю", – емоційно каже жінка.

"Сім’я народного депутата України Антона Полякова дякує всім, хто підтримав їх у складній ситуації. Вічна та світла пам’ять Антону Полякову", – мовиться у тексті публікації під відео.

відео дня

Нагадаємо, церемонія прощання проходила 11 жовтня в будівлі філармонії в Чернігові, а близько 14:00 труну з тілом політика поховали на кладовищі "Яцево". Втім, не обійшлося й без невеликих скандалів. Ще вранці в будівлі філармонії вдова Полякова "наїхала" на нардепа Ганну Скороход, яка раніше жила разом з Антоном.

А пізніше, вже на кладовищі, Скороход на прощання поцілувала Полякова, що викликало обурення родичів покійного (нардеп був одружений).

Що передувало

  • 8 жовтня в поліцію Києва надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова – народного депутата України.
  • Попередньо правоохоронці встановили, що чоловікові стало погано по дорозі в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.
  • За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "природна смерть".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти