Мама залишила немовля одного у ванній: у Харкові працівники "швидкої" витягли дитину з того світу

7 грудня 2021, 20:26
Коли медики прибули на місце, дитина перебувала в стані клінічної смерті.
Мама залишила немовля одного у ванній: у Харкові працівники 'швидкої' витягли дитину з того світу
Медикам вдалося реанімувати дитину / соцмережі

У Харкові лікарям "швидкої" вдалося врятувати дитину, який перебував у стані клінічної смерті - хлопчик захлинувся у ванній.

Як повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Харкова, жінка знайшла свого неповнолітнього сина у ванній - він лежав обличчям у воді. Коли медики прибули на місце, дитина перебувала в стані клінічної смерті.

"Завдяки високопрофесійним і злагодженим діям працівників серцево-легенева діяльність у дитини була відновлена. Хлопчик разом з мамою госпіталізований до лікувального закладу. Спасибі бригаді медичної допомоги за оперативність і професіоналізм. Ще раз нагадуємо батькам не залишати дітей без нагляду", — розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги.

Раніше ми повідомляли, що в Полтавській області мешканка Гадяча втопила власну новонароджену доньку у відрі з помиями. Жінка народила здорову дівчинку без медичної допомоги, але немовля прожило всього пів години. Гадяцький районний суд Полтавської області призначив два роки позбавлення волі жінці за умисне вбивство новонародженої доньки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти