Крим готує позов щодо водної блокади трьом громадянам України

28 березня 2021, 10:55оновлено 29 березня 2021, 12:33
Позов буде пред'явлено трьом громадянам України, які неодноразово заявляли про свою причетність до організації водної блокади Криму, розповів Константинов.
Північно-Кримський канал
Крим готує позов щодо водної блокади трьом громадянам України / УНІАН

Позов щодо водної блокади Криму буде пред'явлено трьом громадянам України, які виступили її організаторами, повідомив так званий глава кримського парламенту Володимир Константинов.

"На сьогодні ми виходимо з того, що позов буде пред'явлено трьом громадянам України, які неодноразово, у тому числі в ЗМІ, заявляли про свою причетність до організації водної блокади, яка повинна кваліфікуватися не інакше, як спроба геноциду та фізичного знищення людей", - сказав РИА Новости Константинов.

За його словами, мова йде як про колишніх депутатів Верховної Ради України Андрія Сенченка і Рефата Чубарова, так і чинного - Мустафу Джемілєва.

Крім того, Константинов підкреслив, що відповідальність за водну блокаду також несе як попереднє, так і нинішнє керівництво України, яке санкціонувало перекриття Північно-Кримського каналу сім років тому і продовжує політику щодо недопуску подачі води до Криму.

Кримське питання - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти