Кремль готовий "до розміну": екс-депутат Держдуми назвав умови закінчення війни на Донбасі

13 липня 2020, 07:41
Росія втомилася від санкцій, вважає Пономарьов.
Ілля Пономарьов
Ілля Пономарьов вважає, що війна на Донбасі сама по собі не закінчиться / Главред

Війна на Донбасі може тривати нескінченно. Оскільки поки президент РФ Володимир Путін живий, Росія може утримувати ці регіони скільки завгодно.

Таку думку висловив колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов в інтерв'ю виданню Обозреватель.

"Сама по собі ця війна не закінчиться. Але в Кремлі хотіли б якось виплутатися з цієї ситуації, вони втомлюються від санкцій, які вимотують і викликають глухе ремство в російській еліті", - вважає політик.

відео дня

За словами Пономарьова, РФ може ігнорувати санкції – "вони не смертельні, в Росії багато внутрішніх ресурсів" - але розв'язати проблему все ж таки хотілося б.

"Тож, якщо Україна піде на якісь компроміси, які будуть прийнятні для обох сторін, питання з Донбасом вирішити можна. Москва готова йти на "заморожений конфлікт", але не зацікавлена в цьому і готова до розміну", - вважає політик.

При цьому Пономарьов уточнив, про які компроміси може йти мова на даний момент. Це російська мова, особливий статус і амністія.

Як повідомляв Главред, раніше екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов вже заявляв, що в обмін на мир на Донбасі Москва вимагатиме амністію для бойовиків і статус російської мови.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти