Ходить з пакетом для грошей: у Києві помітили пенсіонера, який просить оплатити йому "комуналку"

6 грудня 2021, 16:56
Він також звертався до перехожих з цим проханням.
Ходить з пакетом для грошей: у Києві помітили пенсіонера, який просить оплатити йому 'комуналку'
Чоловік просив грошей на "комуналку" / Сегодня

Вранці 6 грудня кияни помітили в Шевченківському районі столиці літнього чоловіка з табличкою з написами "Допоможіть виплатити комуналку". Чоловік блукав Старовокзальною вулицею з пакетом для грошей, пише Сьогодні.

Він також звертався до перехожих з проханням дати йому милостиню для оплати тепла в квартирі і нарікав на захмарні тарифи на ЖКП.

Тим часом, як відомо, тарифи на" комуналку " в Києві злетіли і багатьом пенсіонерам вони стали просто не під силу. Опалення квартири взимку обходиться в кілька тисяч гривень і людям не залишається грошей на прожиток.

Крім того, з1 грудня в столиці почали діяти нові тарифи на комунальні послуги. За постачання газу жителям Києва потрібно платити трохи менше ніж 8 гривень за кубометр. 1 кубічний метр холодної води коштує 25,38 гривні з урахуванням ПДВ.

Тарифи на тепло завдяки рішенню КМДА залишилися без змін – 1654,41 гривні за гігакалорію. Вартість кубометра води залежить від наявності в квартирі сушки для рушника. Власники житла з цим приладом платитимуть 97,89 гривні за кубічний метр, а ті, у кого його немає – 90,54 гривні.

Ходить з пакетом для грошей: у Києві помітили пенсіонера, який просить оплатити йому 'комуналку'

Нагадаємо, у Києві знизилася вартість теплопостачання. Однак це стосується не всіх жителів столиці, а тільки жителів 462 багатоквартирних будинків.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти