"Сумні очі, посивіле волосся": у Мережі "спіймали" Зеленського на першій сивині в зачісці

8 листопада 2021, 10:04
Під постом передплатники в коментарях до посту президента повідомили, що Володимир Зеленський виглядає не тільки помітно посивілим, але і втомленим.
'Сумні очі, посивіле волосся': у Мережі 'спіймали' Зеленського на першій сивині в зачісці
Володимир Зеленський / Instagram

Президент України Володимир Зеленський опублікував в Instagram нове фото зі спортивного залу. Але його передплатникам здалося, що у 43-річного політика з'явилися сиві пасма в шевелюрі.

У пості Зеленський привітався з передплатниками і пожартував, що "сушить кофту", натякаючи на активні фізичні навантаження.

"До побачення, вчорашня вечеря. Заслужив обід", - написав президент.

відео дня

Всього за кілька годин повідомлення політика зібрало понад 227 тисяч лайків, а також майже шість тисяч коментарів. Багато користувачів соціальної мережі також помітили, що у Зеленського з правого боку голови видно кілька сивих пасом волосся.

Під постом передплатники в коментарях повідомили, що Зеленський виглядає не тільки посивілим, але і втомленим.

"Сумні очі, посивіле волосся. Це ціна президентства. Чи варто було", "посивів конкретно", "коли встановив на телефон генератор випадкових фраз", ‒ написали вони.

Зе, спорт
'Сумні очі, посивіле волосся': у Мережі 'спіймали' Зеленського на першій сивині в зачісці

Зе, спорт

читайте такожСпікер Зеленського потрапив у скандал через фото з Вашингтона

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що президент Володимир Зеленський поспілкувався з журналісткою американського телеканалу CBS News Холлі Вільямс на своїй малій батьківщині – у Кривому Розі Дніпропетровської області в квартирі своїх батьків.

На знімку видно, що на першому плані знаходяться батьки глави держави, на другому – сам президент і журналістка, а також голова Офісу президента Андрій Єрмак.

У кадр потрапили і частування, які були на столі під час сніданку. Гостей пригощали різною нарізкою, зокрема салом, та огірками та помідорами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти