Чи загрожує Порошенку реальний вирок: аналітик дав прогноз

22 травня 2021, 05:33
Володимир Зеленський не готовий до того, щоби влада, яку він очолює, змогла пред'явити Петру Порошенку реальні претензії.
Порошенко, Зеленський
Зеленський знову заявив, що став вироком для Порошенка / УНІАН

П'ятому президенту України Петру Порошенку не загрожує реальне покарання в Україні. Таку думку озвучив у коментарі Главреду політичний аналітик Олександр Кочетков і пояснив причини.

За словами експерта, у Порошенка є неформальні гарантії від тих, хто брав участь у Мінському процесі.

"Порошенко, якому Зеленський начебто став вироком, насправді нічого не загрожує. Тому що попри те, що між ними дійсно немає домовленостей, у Порошенка є неформальні гарантії від тих, хто брав участь у мінському процесі. В іншому випадку він може збовтнути зайвого - звідки взявся Мінськ - 2 і багато інших рішень", - сказав Кочетков.

"Тобто Зеленський не готовий до того, щоби влада, яку він очолює, змогла пред'явити Порошенку реальні претензії. Він готовий діяти механізмом санкцій (що є імітацією), але механізмами правової держави у нього не виходить", - додав аналітик.

читайте такожПоводився як школяр: експерт роз'яснив жести Зеленського на пресконференції

Як повідомляв Главред, 20 травня відбулася велика пресконференція Володимира Зеленського з нагоди двох років його президентства.

Серед іншого Зеленський відповів на запитання про свої стосунки з експрезидентом Петром Порошенком. Він сказав, що став вироком для Порошенка, однак експрезидент не хоче зрозуміти, що з ним сталося.

Зеленський звинуватив Порошенка в тому, що для нього проста людина – це ніщо. "Це неможливо виправити ні досвідом, ні освітою", - вважає глава держави.

Пізніше в Європейській солідарності заявили, що Зеленський не став вироком для Порошенка.

"Зеленський особисто, його дилетантизм і некомпетентність - це, на жаль, вирок Україні. А для 50 тисяч українців, які померли від COVID-19, Зеленський, як той, хто особисто відповідальний за провал вакцинації, став смертним вироком", - йшлося у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти