Фініта ля комедія: айтішницю, яка "не переварює українську", вигнали з роботи

16 липня 2021, 18:27оновлено 16 липня 2021, 19:03
Сама дівчина на це поки ніяк не відреагувала.
Мовний скандал
Результати її роботи назвали незадовільними/а_polskih / Instagram

Київська блогерка під нікнеймом Анастасія польських зганьбилася, заявивши, що українська мова звучить "бридко". В IT-компанії, де дівчина до цього моменту перебувала на випробувальному терміні, вже заявили, що Анастасія у них більше не буде працювати.

У AllStars-IT підкреслили, що не поділяють поглядів дівчини щодо української мови. Там зазначили: компанія є активним учасником та організатором соціальних проєктів на благо українського суспільства – йдеться в офіційній заяві в Instagram.

Пресслужба компанії повідомила, що колеги і керівники дівчини не помічали в Анастасії ознак українофобії раніше. У горе-блогерки закінчується випробувальний термін. Зазначається, що за цей час результати її роботи оцінили як незадовільні.

відео дня

"Беручи до уваги неприпустимі публічні висловлювання і результати роботи Анастасії, дівчині сьогодні офіційно повідомили про закінчення професійних відносин", – відзначили в All Stars IT.

Фініта ля комедія: айтішницю, яка 'не переварює українську', вигнали з роботи
Позиція ІТ-компанії щодо заяви Анастасії / скріншот

Деталі скандалу

  • У телеграм-каналі "Катарсис" звернули увагу на скандальну заяву київської блогерки. Дівчина розкритикувала нові норми закону про мову, назвавши українську мову "бридкою".
  • Після того як дівчина негативно відреагувала на нові норми закону про мову, її розкритикували в мережі, на що вона видалила пост, заявивши, що не хоче "принижуватися перед хворими людьми", а також подякувала за "піар".
  • Сама дівчина на своє звільнення поки ніяк не відреагувала.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в День вишиванки в Харкові з нагоди свята пройшов марш, який не обійшовся без скандальної історії. У Мережу потрапило відео, на якому дівчина, яка вважає себе "експертом в історії України", назвала учасників заходу" бидлом", а гасло "Слава Україні! - Героям слава!" - "нацистським".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти