Батальйон США в степах України: ексміністр назвав найкращий захист від агресії РФ

30 травня 2021, 04:44
335
Підрозділи армії США в Україні повинні залишатися на постійній основі, впевнений Павло Клімкін.
Морпіхи США
Морпіхи США / Reuters

Україні необхідний конкретний результат у взаєминах з США. У тому числі у сфері безпеки, заявив колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін.

"Військова допомога, просування щодо безпеки угоди з США, розміщення американських підрозділів, елементів інфраструктури", - перерахував він в інтерв'ю Радіо Свобода бажані для України результати співпраці з США.

Колишній глава МЗС України також вважає, що розміщення американських підрозділів на території України було б найкращим захистом.

"Звичайно! Батальйон американський десь поруч з Одесою, наприклад. Звичайно, "під соусом" тренування, все, як потрібно", - говорить він.

Співрозмовник упевнений в тому, що підрозділи армії США в Україні повинні залишатися на постійній основі.

"Я вважаю, що це найкраща гарантія безпеки до моменту отримання членства в НАТО. Є ще багато речей насправді. Ось тут один, два, три, чотири, п'ять. Це можна дуже чітко перерахувати", - резюмував Клімкін.

Раніше Клімкін заявив про те, що в Росії падає підтримка анексії Криму, на цьому тлі Україна повинна починати активну інформаційну війну на території ворога і роз'яснювати росіянам, що їхні проблеми почалися через окупацію півострова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти