"Ви дуже скоро про це пошкодуєте": Буданов пригрозив Росії відповіддю за атаку на Київ

Ракетний обстріл Києва / Колаж Главред, фото t.me/VA_Kyiv, скріншот

За словами Буданова, чергова спроба терористичних дій Росії в черговий раз зазнала поразки.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов виступив зі зверненням після масованої російської атаки вночі та вдень 29 травня.

За словами Буданова, чергова спроба терористичних дій Росії в черговий раз зазнала поразки.

"Всі ті, хто в Російській Федерації досі вірили, вірять або, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас трошки засмутити – це не так", – заявив керівник української військової розвідки.

За його словами, "всі як перебували, так і знаходяться на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу".

"Всі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, - ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не сповільнить. Чекайте, скоро всі все побачать", - пообіцяв Буданов, передає пресслужба ГУР.

Дивіться відео про те, як Буданов пригрозив окупантам за атаки на Україну:

Ракетні обстріли України

У ніч на 29 травня російські окупанти в п'ятнадцятий раз з початку травня атакували столицю України з повітря. Ворог застосував безпілотники та крилаті ракети. Сили ППО знищили понад 40 ворожих цілей, удари по Києву не допущені.

Внаслідок нічної атаки окупантів стався вибух у Подільському районі столиці. За попередньою інформацією, в результаті падіння уламків пошкоджено дах одноповерхового приватного будинку. Пожеж і постраждалих немає. У Святошинському районі уламки впали на відселену будівлю, рятувальники ліквідували пожежу.

Вдень 29 травня серія вибухів прогриміла в Києві. У Київській міській військовій адміністрації повідомили про роботу ППО.

В Оболонському районі уламки ракети впали на проїжджу частину дороги.

Дивіться відео про те, як окупанти атакують Київ 29 травня:

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти