"Всю ніч трупи і поранених вивозили": під Мелітополем в лігві окупантів прогриміла "бавовна" - ЗМІ

Українська артилерія влаштувала гарячу ніч окупантам під Мелітополем / Колаж фото УНІАН, з відкритих джерел

У Генштабі ЗСУ поки не коментували удар по базі противника в Новобогданівці. Але ракетну атаку підтверджують місцеві жителі.

Увечері 1 лютого поруч із тимчасово окупованим Мелітополем і в самому місті прогриміли кілька вибухів. Сильний "приліт" був на території покинутої нафтобази в селі Новобогданівка – там знаходилися казарми і велика база окупантів, де вони зберігали свою техніку і боєприпаси.

Як пише Telegram-канал РИА-Мелітополь, внаслідок "бавовни" російські загарбники ймовірно зазнали великих втрат.

"Артилерія ЗСУ влаштувала воістину гарячу ніч російським окупантам", - йдеться у повідомленні.

За даними видання, один сильний вибух пролунав у Мелітополі 1 лютого близько 19:31 за київським часом. Одразу після цього вибухи прогриміли десь далеко за межами міста. Зазначається, що це могли бути як «прильоти», так і пуски ворожих ППО.

"Їх вже чули далеко не всі мелітопольці, але жителі передмістя повідомляють, що у них від вибухових хвиль тряслися будинки і відкривалися вікна», - йдеться в повідомленні.

Вранці 2 лютого підтвердилася інформація про сильний удар по території покинутої нафтобази в селі Новобогданівка.

"Відомо, що тут знаходилися казарми і велика база окупантів, де вони зберігали свою техніку та боєприпаси. Інсайдерські військові канали, як українські, так і самих окупантів, повідомляють, що удар ЗСУ був дуже вдалим і росіяни зазнали серйозних втрат як у техніці, так і в живій силі», - пише видання.

Точні цифри шкоди, завданої ворогові, поки що невідомі.

У Генштабі ЗСУ поки не коментували удар по базі противника в Новобогданівці.

Водночас ракетну атаку підтверджують місцеві жителі. Так, новобогданівці повідомляють про щонайменше 7 прильотів по лігву окупантів на нафтобазі.

РІА-Мелітополь наводить слова місцевих жителів:

Нагадаємо, в кінці січня внаслідок удару був підірвано залізничний міст біля села Світлодолинське Мелітопольського району Запорізької області. Удар був нанесений із РСЗВ HIMARS і влучив точно в ціль.

Як повідомляв Главред, в захопленому РФ Мелітополі Запорізької області кадирівці зґвалтували пропагандистку НТВ Ольгу Зенкову, а оператора канал Артема Єпіфанова побили.

Інші новини:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти