Ворог "лізе" на важливих напрямках: у Генштабі ЗСУ розкрили, де найважча ситуація

У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті / колаж: Главред, фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 7 атак противника, повідомили у Генштабі ЗСУ.

У вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ повідомили, що за минулу добу на фронті відбулось 82 бойових зіткнення, найбільше атак українські захисники відбили на Авдіївському напрямку - 36.

Ворог завдав 4 ракетних та 32 авіаційних удари, здійснив 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах, йдеться у свіжому зведенні штабу ЗСУ у Facebook.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 2 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника", - зазначили у пресслужбі Генштабу.

Українські воїни надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження противнику.

Ситуація на фронті: що відомо

Нагадаємо, що війська РФ прагнуть взяти важливе місто на Донбасі. Російські окупанти намагаються порушити логістику Сил оборони України, сказав офіцер офіцер 5-ї Окремої штурмової бригади Олексій Тарасенко.

Війська РФ потіснили ЗСУ на лівобережжі Херсонщини. Українські воїни ведуть із російськими окупантами бої в населеному пункті Кринки на Херсонщині, вважають аналітики американського Інституту вивчення війни.

Російські десантники потрапили у пастку ЗСУ. Операція відбулася після приєднання дивізії до Дніпровського угруповання російських військ і спроби вибити український плацдарм біля села Кринки.

Більше військових новин:

Новини заразКонтакти