"Жахливі бої, величезні жертви та руйнування": екстрасенс назвала найгарячіші точки в Україні

Таролог попередила про нові бої в Україні / Фото УНІАН

На Донбасі варто чекати дуже гарячу фазу бойових дій, не виключила Людмила Хомутовська.

Росії не вдасться захопити весь Донбас до 15 вересня, незважаючи на таке завдання, поставлене Володимиром Путіним окупантам РФ.

Про це екстрасенс, таролог, і парапсихолог Людмила Хомутовська заявила в ефірі Youtube-каналу PeopleLife.

"Бої будуть жахливі", - підкреслила співрозмовниця.

Разом з тим вона попередила, що на Донбасі варто чекати дуже гарячу фазу бойових дій.

"Максимально запекла (фаза, - ред.). Величезна кількість руйнувань <...> і величезні втрати людських ресурсів", - пророкує екстрасенс.

Разом з тим вона каже, що захопити Донбас РФ не вдасться. Тому що цей план спочатку є провальним.

Таролог уточнила, що окупанти зроблять нову спробу прориву на Донбасі, однак він буде зупинений українськими захисниками.

"Це максимально важкий час. Перти вони (окупанти, - ред.) буду як щури з усіх дірок ... покладуть величезну кількість людей", - сказала вона.

Хомутовська резюмувала, що на південному напрямку і на Донбасі збережеться тенденція важких боїв, проте з боку Білорусі чекати вторгнення не доводиться.

"Не подобається мені центральна Україна - тут "прильоти". Будуть ракети", - додала вона.

Нагадаємо, астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори і запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Раніше астролог Марина Скаді попереджала, що нові реалії, які визначать хід війни в Україні, сформуються в період з 30 липня по 10 серпня 2022 року. Вона прогнозує, що відбудеться кульмінація бойових дій на одному з напрямків – Донбас або південь України, після чого результат війни буде прийнятий усіма учасниками.

Інші новини:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти