Керівництво України втікати не збирається, а втрати РФ будуть тільки збільшуватися - Подоляк

Керівництво України знаходиться в Києві / скріншот

Радник глави ОП розповів про обстановку в країні, а президент України опублікував підтвердження того, що влада не кидає країну.

Російські війська, що атакували Україну, взяли оперативну паузу і здійснюють перегрупування сил, але позиційні бої тривають практично по всій країні поблизу кордону з Російською Федерацією і Білоруссю.

Про це заявив радник керівника офісу Президента Михайло Подоляк на брифінгу в офісі Глави держави.

Головне з його виступу:

Те, що керівництво України збігати нікуди не збирається, підтвердив і Володимир Зеленський, який записав відеопідтвердження.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Ірина Венедиктова повідомила, що російська армія обстріляла селище Ворзель у Бучанському районі неподалік Києва. Під час обстрілу окупанти потрапили в дитбудинок, в якому перебували 50 дітей.

Раніше повідомлялося, що в місті Охтирка Сумської області російські окупанти обстріляли дитячий садок. Є постраждалі, в тому числі і діти.

Крім цього, жителів району Оболонь у Києві закликали не залишати своїх будинків і не виходити на вулицю через можливе наближення бойових дій. Єдиним винятком може бути необхідність переміщення в Укриття в разі включення сигналу "Повітряна тривога".

Читайте також:

Новини заразКонтакти