Росіяни обстріляли Маріуполь "Смерчами": є загиблі серед цивільних

Росіяни обстріляли Маріуполь / Фото: УНІАН

В результаті загинули троє та поранені семеро мирних жителів.

Російські війська завдали низку ударів системою залпового вогню "Смерч" по житлових масивах Маріуполя та аеропорту. Про це заявив Маріупольський міський голова Вадим Бойченко на пресконференції в четвер, пише ТСН.

"Сьогодні була низка обстрілів у різний час по житлових масивах нашого міста. Вулиця Більшовицька стала першою, куди Російська Федерація завдала удару залпового вогню системи "Смерч", прилетіло два снаряди… З мирного населення було поранено п’ять дорослих людей та одну дитину, всі пораненні – середньої тяжкості, прооперовані та їхньому життю немає загрози", – розповів мер Маріуполя.

Читайте такожМаріуполь візьмуть під посилену охорону через загострення на ДонбасіТакож повідомляється, що ситуація в Маріуполі з погляду комунальних служб, залишається контрольованою, всі підприємства працюють у штатному режимі, муніципальні працівники та управлінський апарат на місцях, ніхто нікуди не виїхав. Транспорт переведено в особливий режим і працює в місті на безоплатній основі для того, щоб можна було пересуватися безперешкодно по території міста.

"Також вони цілеспрямовано завдавали удару по житловому селищу поряд з аеропортом, у результаті чого вбито трьох мирних жителів", – додав він.

Читайте такожМаріуполь і Харків евакуювати не будуть: Кулеба озвучив два плани на випадок продовження агресії РФПовідомляється, що в результаті першого удару були зруйновані житлові будинки. Так, сильних ушкоджень зазнали 4 будинки тарізною мірою було пошкоджено ще 8 будинків, тобто всього було пошкоджено 12 будинків.

"Другий був обстріл російських окупантів – це 130-ою Таганрозькою дивізією. Виїхали наші муніципальні працівники локалізувати ситуацію і наш головний рятувальник Олександр Татай також отримав кульове поранення у спину", – розповів Бойченко.

Новини заразКонтакти