РФ стягує техніку під Куп'янськ: в РНБО попередили про загрози на фронті

Ситуація на Куп'янському напрямку загострюється / колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада

Коваленко вважає, що утопічно думати, що все можна буде вирішити до грудня 2024 року.

Очільник Центру протидії дезінформації РНБО лейтенант ЗСУ Андрій Коваленко повідомив, що Росія дійсно концентрує значні військові сили в районі Куп'янська.

Коваленко наголосив, що Захід має зрозуміти серйозність ситуації на фронті.

"Особливо ті, хто ухвалюють рішення щодо допомоги. І бажано, аби там пам'ятали про американські інтереси теж. Утопічно думати, що все можна буде вирішити до грудня 2024 року, якщо Україна буде в більш слабкому становищі, як може здаватися деяким кандидатам у президенти. Навпаки, тоді доведеться давати ще більше зброї і швидко, бо Путін ніколи не піде на умови. Його мета - знищення України", - зазначив Коваленко у своєму Telegram-каналі.

Ситуація на Куп'янському напрямку

Нагадаємо, що Олександр Сирський повідомив про важливе рішення на Куп'янському напрямку. Він зазначив, що російське військово-політичне командування продовжує перекидати на Куп'янський напрямок резервні підрозділи для наступу.

ЗСУ "поховали" весь парк бронетехніки РФ під Куп'янськом. У мережі з'явилися перші кадри наслідків спроби захопити російськими окупантами села Табаївка на Куп'янсько-Лиманському напрямку. У кадр потрапили щонайменше п'ять розбитих танків.

Аналітики ISW повідомили, що росіяни захопили село на Харківщині та мають успіх в районі Куп'янська. Представник українських сил на Лиманському напрямку повідомив про те, що окупанти ведуть наступ піхотою з підтримкою бронетехніки.

Більше військових новин:

Новини заразКонтакти