"Хай забирають свій мотлох і відправляються на Росію": Данілов різко відповів на "перемир'я" Путіна

Данілов різко відповів на "різдвяне перемир'я" Путіна / УНІАН

Секретар РНБО запевнив, що Україна робитиме на своїй землі лише те, що вважає за необхідне.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов різко відреагував на "різдвяне перемир'я", яке російський диктатор Володимир Путін доручив запровадити міністру оборони РФ Сергію Шойгу. Данілов підкреслив, що держава-агресор має негайно залишити територію України.

"Розмовляймо практичною мовою. Кому вони це перемир'я пропонують? Самим собі? Є доволі просте рішення: хай забирають свої валізи, свій мотлох і відправляються на Росію. Ніяких перемовин з ними немає. До нас це не має жодного стосунку", - заявив Данілов в ефірі 24 каналу.

Секретар РНБО запевнив, що Україна робитиме на своїй землі те, що вважає за необхідне. Данілов зазначив, що ворог лише прикривається християнськими святами.

"Де релігія і де ті попи. Священник, який відправляє на війну вбивати дітей та жінок, дає вказівки на зґвалтування. То який це священник? Якась божевільна країна, - додав Данілов.

Нагадаємо, що 5 січня президент країни-агресора Володимир Путін зажадав від міністра оборони РФ Сергія Шойгу запровадити режим припинення вогню. Як повідомляється на сайті Кремля, Путін доручив ввести з 12:00 6 січня до 24: 00 7 січня режим припинення вогню "по всій лінії бойового зіткнення в зоні СВО".

Як повідомляв Главред, до цього патріарх Кирило, який раніше закликав вбивати українців, закликав встановити "різдвяне перемир'я" з 6 по 7 січня. Відповідну заяву було опубліковано на офіційному сайті Московського патріархату.
Вас може зацікавити:

Автор: Аліна Дембіцька
Новини заразКонтакти