Пошкоджені понад півсотні будинків: у Смілі багато постраждалих, серед них - дитина

РФ вдарила ракетами по Смілі в Черкаській області / Колаж: Главред, фото: ДСНС, t.me/cherkaskaODA

Російські окупанти атакували Смілу в Черкаській області крилатою ракетою Х-22.

Російські окупанти вдарили крилатою ракетою по місту Сміла в Черкаській області. Внаслідок цього пошкоджені більше півсотні приватних будинків. Про це заявив глава Черкаської ОВА Ігор Табурець.

За попередньою інформацією росіяни пошкодили 51 будинок. Внаслідок ракетного обстрілу постраждало 8 людей, серед них - дитина.

"У місцевій школі розгорнуто штаб із оперативного реагування. Там облаштовані місця для розміщення мешканців пошкоджених будинків, забезпечено харчування. Також готуємо місця для тимчасового проживання", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС згодом опублікували оновлену інформацію та зазначили, що кількість постраждалих зросла до 9-ти.

Дивіться відео з місця ракетного удару по Смілі:

РФ вдарила ракетами по Смілі в Черкаській області / фото: скріншот

За даними співробітників Офісу генпрокурора, постраждалій дитині виповнилось 15 років. Одна з постраждалих перебуває у важкому стані. Кількість постраждалих може збільшитись, рятувальники продовжують розбирати завали.

Повідомляється, що росіяни вдарили по Смілі ракетами Х-22. Одна з них влучила по приватному сектору біля залізничного вокзалу. Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею "Порушення законів та звичаїв війни".

Ракетний удар по Смілі ДСНС
Ракетний удар по Смілі ДСНС
Ракетний удар по Смілі ДСНС
Ракетний удар по Смілі t.me/cherkaskaODA
Ракетний удар по Смілі t.me/cherkaskaODA
Ракетний удар по Смілі t.me/cherkaskaODA
Ракетний удар по Смілі t.me/cherkaskaODA
Ракетний удар по Смілі t.me/cherkaskaODA

Ракетний удар РФ по Україні

Нагадаємо, вранці 29 грудня в Україні була оголошена масштабна повітряна тривога - країна-агресор атакує ракетами. Вибухи прогриміли в ряді міст, в тому числі і в столиці.

У Святошинському районі столиці, за попередніми даними, впали уламки збитої ракети. У Подільському районі горить складське приміщення. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в Києві вибухом пошкоджено будівлю станції метро "Лук'янівська". В результаті атаки РФ в Києві є загиблі.

У Дніпрі в ході масованої ракетної атаки прогриміла серія вибухів. У Дніпрі горить один з торгових центрів. Мер Дніпра Борис Філатов повідомив про постраждалих і загиблих у Дніпрі.

У Харкові після ударів РФ 22 прильоту: є поранені, є загиблі. Окупанти Росії з 5 до 8 ранку 29 грудня влаштували ракетний обстріл Харкова, зафіксовані удари по школі, лікарні та житлових будинках, сказав Ігор Терехов.

Інші новини:

Новини заразКонтакти