Полетіли дрони і ракета: росіяни пошкодили одразу 23 будинки в Сумській області

РФ атакувала Кролевець / Колаж: Главред, фото: Сумська ОДА, 22 окрема механізована бригада

Російські окупанти вдарили по місту Кролевець ракетою та двома безпілотниками.

Російські окупанти вдарили по місто Кролевець Сумської області. Вони атакували місто ракетою та безпілотниками. Про це заявили в Сумській ОВА.

Внаслідок атаки пошкоджені 23 приватних будинка.

"На місці працюють аварійно-рятувальні служби, надається вся необхідна допомога людям. Будьте обережні, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", - йдеться у повідомленні.

Голова Кролевецької громади Віктор Лехман заявив, що постраждалих внаслідок обстрілу немає. Про це повідомляє Telegram-канал Кордон.Медіа.

"Наразі у місті ситуація спокійна. Комісія обстежує будинки жителів та фіксує пошкодження. Але значних руйнувань немає. Лише у деяких будинках повилітали вікна", - сказав голова Кролевця.

Ракетний удар РФ по Україні

В результаті масованого ракетного удару РФ по Києву і Харкову, який стався 2 січня, поранено 92 людини, чотири - загинули. Триває ліквідація наслідків чергового російського удару. Залучені всі необхідні служби - понад 500 рятувальників, комунальні служби, енергетики, поліція.

Сили ППО збили понад 60 крилатих ракет і десяток "Кинджалів". Спочатку ворог запустив на столицю України близько 15 дронів "Shahed". Далі понад 15 бомбардувальників Ту-95МС запустили крилаті ракети.

Зеленський відреагував на масовану атаку 2 січня. Росія запустила по Україні вночі та вранці майже сто ракет. В результаті є загиблі і багато поранених. За відібрані життя окупанти відповідатимуть. За даними Forbes, Росія витратила на обстріл України 2 січня близько 620 млн доларів.

Інші новини:

Новини заразКонтакти