Окупанти всю ніч гатили по Станіславу під Херсоном: 40 прильотів, є загибла

Окупанти всю ніч гатили по Станіславу під Херсоном/ колаж: Главред, фото: Telegram Голова Херсонської ОВА

Голова Херсонської ОВА сказав, що у населеному пункті була пекельна ніч. Під час атаки були пошкоджені будівлі ліцею і місцевої амбулаторії та приватні будинки.

Російські окупанти всю ніч на четвер, 2 листопада, атакували село Станіслав під Херсоном. Внаслідок атак ворога загинула літня жінка.

Упродовж ночі у селі було понад 40 прильотів. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

"Пекельна ніч у Станіславі. У селі було більше 40 прильотів. Через ворожий вогонь загинула літня жінка. Також пошкоджено будівлі ліцею та місцевої амбулаторії, приватні будинки. Наслідки удару – на фото. Проте руйнування ще фіксуються. Щирі співчуття родині загиблої", – написав Прокудін.

Голова МВС Ігор Клименко також повідомив у Telegram, що минулої ночі у селі Молодіжне Херсонського району внаслідок обстрілу одна людина отримала поранення.

"Ворог продовжує люто обстрілювати Херсонщину. Цієї ночі одна людина загинула, ще одна – отримала поранення. Херсонська область: упродовж ночі ворог з артилерії обстріляв Первомайське, Станіслав, Широку Балку та Берислав. Пошкоджені житлові будинки та автомобілі. У селі Молодіжне Херсонського району внаслідок обстрілу одна людина отримала поранення. Під час удару по селу Станіслав одна людина загинула", – розповів Клименко.

Атака окупантів на Станіслав Херсонської області Telegram Голова Херсонської ОВА
Атака окупантів на Станіслав Херсонської області Telegram Голова Херсонської ОВА
Атака окупантів на Станіслав Херсонської області Telegram Голова Херсонської ОВА

Атаки РФ по Україні

У ніч на 30 жовтня РФ атакувала Одесу балістикою. Ціллю ворога став судноремонтний завод. Внаслідок атаки виникла пожежа, яку оперативно ліквідували рятувальники.

У ніч на 1 листопада РФ масовано била дронами по Україні. Армія країни-агресора випустила по Україні кілька хвиль ударних дронів. Пріоритетом для окупантів була Полтавська область. Збільшилася кількість засобів, які окупанти направили для повітряного удару.

У ЗСУ повідомили, що РФ готується до масованого обстрілу України. РФ зменшила кількість ракетних атак по Україні. Російські окупанти намагаються економити ракети "Калібр" і Х-101. Про це заявила речник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Читайте також:

Новини заразКонтакти