"Потрібно гнати поганою мітлою": Гордон різко висловився щодо "афериста" Арестовича

Дмитро Гордон прокоментував скандал з Арестовичем / Фото УНІАН

Дмитро Гордон вважає, що Олексія Арестовича потрібно вигнати з посади радника української делегації в Тристоронній контактній групі.

Відомий український журналіст Дмитро Гордон прокоментував скандал навколо радника української делегації в Тристоронній контактній групі Олексія Арестовича, який грубо і нецензурно відповів користувачеві Facebook на прохання писати дописи в соцмережі українською мовою.

Зокрема, Гордон назвав Арестовича "аферистом" , тому що той "міняв свої погляди постійно впродовж цілої низки років", передає Україна 24.

"Арестович є аферистом, на моє глибоке переконання (...) Ця людина, на мій погляд, не має переконань або має проросійські переконання, тому що неможливо з такою послідовністю змінювати погляди і бути таким дурним у своїх "переконаннях", — заявив журналіст.

Гордон вважає, що Арестовича потрібно вигнати з посади радника.

"Моя думка, чистий аферист, якого треба гнати поганою мітлою з усіх тристоронніх контактних груп, тому що коли такі "професіонали" "захищають" інтереси України, то інтереси України страждають. Це випадковий пасажир на цьому пароплаві, і треба від таких людей негайно позбавлятися", - сказав він.

Мовний скандал з Арестовичем - про що раніше писав Главред:

До слова, раніше окремі висловлювання Олексія Арестовича вже викликали хвилю обурення. Як повідомляв Главред:

Новини заразКонтакти