На війні в Україні загинув естонський доброволець з позивним "Стінгер"

На війні в Україні загинув естонський доброволець / Колаж: Главред, фото: 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха

Свій останній бій Танель Кріггуль прийняв 30 вересня неподалік від Лимана Донецької області.

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув естонський доброволець Танель Кріггуль (позивний - «Стінгер»). Він воював у складі міжнародного легіону територіальної оборони України (також відомого як Іноземний легіон) з 2022 року.

Свій останній бій Танель Кріггуль прийняв 30 вересня неподалік від Лимана Донецької області, передає Postimees.

30 вересня він разом з побратимом перебував на позиції в невеликому приватному будинку біля Лимана, коли туди влучив російський безпілотник.

"Вибух був настільки потужним, що від будинку залишилася лише купа уламків", – зазначає видання.

Зазначимо, Танель Кріггуль - вже другий естонський доброволець, який загинув на фронті в Україні. 7 березня 2023 року під час російських обстрілів в районі Бахмута загинув естонський доброволець Іво Юрак.

Він був колишнім офіцером Сил оборони Естонії, а з осені 2022 року воював на боці України у складі українського Інтернаціонального легіону.

Як повідомляв Главред, на фронті загинув депутат Київської міської ради Сергій Ільницький з позивним "Сокіл". Він пішов з життя під час захисту України від загарбників біля селища Курдюмівка, що неподалік від Бахмута Донецької області.

Раніше в боях з російськими окупантами загинув мужній воїн ЗСУ - 36-річний Роман Паляниця. Свій останній бій захисник України прийняв на початку травня під Мар'їнкою - разом з побратимами він відбив загін "кадирівців". Романа провели в останню путь 19 липня у Миргородському районі Полтавщини.

Інші новини:

Новини заразКонтакти