Потужне укріплення на трьох напрямках: Зеленський анонсував посилення на фронті

Володимир Зеленський розповів про посилення на фронті / колаж: Главред, фото: Командування ОС ЗСУ, ОПУ

Олександр Сирський і Рустем Умеров уже відвідали найгарячіші точки фронту, повідомив президент.

Президент України Володимир Зеленський анонсував посилення Сил оборони на Авдіївському, Куп'янському та Лиманському напрямках фронту.

За його словами, планується посилення засобами РЕБ і дронами. Таку заяву глава держави зробив у зверненні, опублікованому в Telegram.

"Фронт, і зокрема, Авдіївка, Куп'янськ, Лиман. Максимум уваги, максимум підтримки... Буде посилення дронами, РЕБ, командні позиції будуть теж укріплені. Пізніше буде детальна доповідь", - заявив він.

За словами глави держави, новопризначений головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський і міністр оборони Рустем Умеров уже відвідали найбільш гарячі точки фронту і доповіли про ситуацію.

"(Вони - ред.) вирішують наявні проблеми: комплектація підрозділів, укріплення, управління", - додав Зеленський.

Ситуація на фронті

Раніше Олександр Сирський розповів про новий етап війни. Українські захисники переходять до оборони, виснажуючи противника і завдаючи йому максимальних втрат, пояснив головком ЗСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що ЗСУ зміцнюють плацдарм у Кринках. Вдалими діями відзначилися бійці морської піхоти з 35-ої окремої бригади.

Як повідомлялося раніше, Олександр Тарнавський розповів про ситуацію на фронті. Українські воїни ліквідовують загарбників по всій лінії фронту і на всіх напрямках оборони у війні з Росією.

Більше новин:

Новини заразКонтакти