Загибель нацгвардійця під колесами у Києві: винуватця ДТП взяли під варту

Дії підозрюваного кваліфіковані за частиною 2 статті 286 КК України, кажуть у прокуратурі / колаж Главред, фото УНІАН та прокуратура Києва

Водія авто, який влаштував ДТП на блокпосту біля станції метро "Святошин", суд взяв під варту на два місяці без права внесення застави.

Водій Volkswagen, який вночі 25 липня наїхав на військових, які несли службу на блокпосту в Києві, в результаті чого один з них помер на місці, суд взяв під варту на два місяці без права внесення застави. Про це повідомили в Київській міській прокуратурі.

Дії підозрюваного кваліфіковані за частиною 2 статті 286 КК України. Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління главку НП по місту Києву.

Інший нацгвардієць, як повідомляють слідчі, був у важкому стані госпіталізований в медустанову. Крім того, після наїзду Volkswagen зіткнувся ще з двома автомобілями, в одному з яких також знаходився військовий. Тому була надана медична допомога на місці.

Нагадаємо, раніше, в ніч з 24 на 25 липня під час комендантської години в Києві сталася смертельна ДТП - водій на блокпосту збив двох військових, одного з них - на смерть.

Інцидент стався о 00:05 на Берестейському проспекті на блокпосту біля станції метро "Святошин".

23-річний водій на великій швидкості скоїв наїзд на двох військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту.

Далі автомобіль протаранив ще два припарковані автомобілі, в одному з яких знаходився військовий територіального центру комплектування.

До того, в ніч з 24 на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть 23-річного військового Нацгвардії України прямо на блокпосту. Він їхав на своєму автомобілі Lexus.

Пізніше в мережі повідомили, що судді Олексію Тандиру обрали запобіжний захід. Його відправили під варту.

Інші новини:

Новини заразКонтакти