Із семи лишилась лише одна баржа: шторм повністю зруйнував "захист" Кримського мосту

Шторм зруйнував захист Кримського мосту / Колаж: Главред, фото: twitter.com/Krymsky_bridge, twitter.com/MT_Anderson

Шторм, який вирував у Чорному морі декілька днів тому, повністю зруйнував всю оборону Кримського мосту, яку будували окупанти.

Російські окупанти втратили оборонні спорудження Кримського мосту. Цю оборону знищив потужний шторм, який кілька днів тому вирував у Чорному морі. Про це свідчать супутникові знімки, які опублікував аналітик MT_Anderson на своїй сторінці у Twitter.

На знімках видно, що водою змило чи затопило більшість барж, які розміщувались біля мосту:

Аналітик опублікував супутникові знімки за 4 жовтня та 28 листопада цього року, на яких видно наслідки шторму для окупантів.

Шторм зруйнував захист Кримського мосту / фото: twitter.com/MT_Anderson
Шторм зруйнував захист Кримського мосту / фото: twitter.com/MT_Anderson

Знищення Кримського мосту

Нещодавно стало відомо про те, що окупанти намагаються врятувати Кримський міст. Ворог посилив оборону мосту та постійно перекидає кораблі з порту в порт. Однак ворог намагається уникати заходу в Севастополь, бо ЗСУ час від часу атакують цілі.

Пізніше у ВМСУ зазначили, що ніякий захист не допоможе окупантам та натякнули на удари по Кримському мосту. Українські сили не приховують, що Кримський міст, який є основним логістичним маршрутом окупантів на півдні, залишається ціллю ЗСУ для завдання ударів.

Згодом у ГУР спрогнозували сценарій остаточного знищення Кримського мосту. За прогнозом, ситуація з Керченським мостом вирішиться "тоді, коли потрібно".

Інші новини:

Новини заразКонтакти