Прапор України замайорів на окупованій частині Херсонщини: в ЗСУ показали відео

На окупованій частині Херсонщини замайорів прапор України / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Український прапор розмісили два безпілотники "DJI Mavic 3" за допомогою магніту.

Українські військові встановили прапор України на окупованому лівобережжі Дніпра. Прапор на окупованій території Херсонської області розмістив екіпаж БПЛА одного з підрозділів 124-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ. Про це повідомила пресслужба бригади.

"Ворог завжди повинен пам'ятати, що йому нічого робити на нашій землі, тож ми щодня йому нагадуємо про це "подарунками", а також й наочно", - зазначили військові у повідомленні.

Український прапор розмісили два безпілотники "DJI Mavic 3" за допомогою магніту. Керували дронами пілоти з позивними "Електронік", "Гітарист", "Скіп" та "Пірат".

Дивіться відео - прапор України підняли на окупованій території Херсонщини:

Український прапор на окупованих територіях - подробиці

Нагадаємо, 30 березня військові з бригади "Сталевий кордон" Прикордонної служби підняли прапор України у трьох населених пунктах Харківської області біля кордону з РФ. Захисники ввійшли в населені пункти Шабельне, Піщане і Дігтярне, розташовані в "сірій зоні".

Також 23 лютого бійці з 35-ої окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського встановили новий прапор України в Кринках Херсонської області. Російські загарбники також невдало спробували встановити прапор РФ у цьому районі.

Як раніше повідомляв Главред, Збройні Сили України посилили плацдарм в Кринках, де морська піхота встановила ще один прапор України. Бійці з 35-ї окремої морської піхотної бригади продемонстрували високу ефективність у діях.

Що відомо про DJI Mavic 3?

DJI Mavic 3 – це передовий квадрокоптер із багатьма функціями та характеристиками, що дають змогу знімати високоякісні зображення та відео з повітря. Сьогодні він вважається одним із найпопулярніших і передових квадрокоптерів на ринку.

Читайте також:

Новини заразКонтакти