"Цієї осені буде бум": Резніков розкрив цікаві подробиці щодо українських БПЛА

Резніков розкрив цікаві подробиці щодо українських БПЛА / Колаж: Главред, фото: 17 ОТБр імені Констянтина Пестушко, УНІАН

Як зазначив глава українського оборонного відомства, майже рік тривав процес спрощення процедури для виробництва дронів.

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що цієї осені очікується суттєве збільшення виробництва українських дронів. Про це він сказав в інтерв’ю агентству Укрінформ.

Як зазначив глава українського оборонного відомства, майже рік тривав процес спрощення процедури для виробництва дронів.

"Минулої осені ми це зробили, поки все це за новими правилами створювалося – це не швидко, рік майже зайняло. Але я думаю, цієї осені буде бум з виробництва різних українських дронів: літаючих, плаваючих, повзаючих і т.д., і далі це розвиватиметься в обсягах уже", - підкреслив Резніков.

Українські дрони: що відомо

Нагадаємо, що екс-спікер Генштабу розкрив, чим атакували Кримський міст – застосували морські дрони-камікадзе. Створення цілого флоту морських дронів-камікадзе здатна призвести до блокади кораблів Чорноморського флоту РФ.

Безшумний водний дрон вели по супутнику. Експерти розповіли деталі про атаку на Кримський міст. Касьянов наголосив, що найефективніший варіант - застосування морських і повітряних дронів.

Пізніше стало відомо, як виглядає український морський дрон MAGURA V5. Такі морські дрони використовуються не лише для атак на ворожі об'єкти, але і для доставки вантажів і розвідки.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти