"Думали, що в батьків безпечніше": деталі загибелі матері з донькою в Дніпрі через ракету РФ

Ворожа ракета вбила у Дніпрі матір з 2-річною дитиною/ Дніпропетровська ОВА, Instagram tanuxa69, ua.depositphotos.com

Кімната, де спали матір з 2-річною донечкою, була повністю зруйнована. Батько дитини вижив, тому що перебував в іншій кімнаті. Він у шоковому стані.

У Дніпрі російська ракета вбила 31-річну жінку Ольгу та її 2-річну доньку Вероніку. Уламки ракети російських окупантів влучили у приватний житловий будинок.

Ольга через війну перебралася до батьків, адже думала, що у приватному будинку буде безпечніше в умовах загрози ракетних ударів, проте трагічна доля наздогнала їх. Деталі трагедії розповів очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

Він повідомив, що батьки Ольги постраждали внаслідок ракетного удару, вони зараз перебувають у лікарні.

"Загибла Ольга через війну перебралася у батьківський дім. Гадала – у приватному секторі безпечніше. Сподівалася – тут вона вбереже від росіянських катів свою дворічну дитину. Але... Нині тут згарище. Їх більше немає. Батько й мати загиблої у лікарні", – написав голова ОВА.

Чоловік Ольги і батько її донечки вижив, тому що в момент атаки перебував в іншій кімнаті. Зараз він перебуває у шоковому стані. Про це розповіла в коментарі ТСН.ua двоюрідна сестра загиблої Тетяна. Вона зазначає, що уламки ракети влучили якраз у кімнату, де спали Ольга і Вероніка, кімната повністю зруйнована.

Вона також розповіла, що батьки загиблої перебувають у лікарні в стані середньої важкості.

За словами Тетяни, Ольга все життя прожила в Дніпрі і не покидала місто навіть після початку повномасштабного вторгнення країни-агресорки РФ в Україну. Жінка була в декреті і виховувала доньку.

Наслідки ракетного удару окупантів по Дніпру 28 квітня Telegram Дніпропетровської ОВА
Наслідки ракетного удару окупантів по Дніпру 28 квітня Telegram Дніпропетровської ОВА
Наслідки ракетного удару окупантів по Дніпру 28 квітня Telegram Дніпропетровської ОВА

Ракетний удар по Україні у ніч на 28 квітня

У ніч на п’ятницю, 28 квітня, російські окупанти атакували Україну ракетами. Зокрема, ракетного удару було нанесено по Умані Черкаської області. Одна з ракет вдарила в багатоповерхівку – там зруйнований під'їзд і спалахнула пожежа. Також приліт був по складських будівлях в місті.

Станом на 14:47 кількість загиблих в результаті ракетного удару по багатоповерховому будинку в Умані збільшилася до 17, серед них троє дітей. Пошукові роботи тривають, рятувальники продовжують розбирати руїни.

Дивіться відео наслідків удару російської ракети по багатоповерхівці в Умані:

Також рано вранці 28 квітня у Києві пролунала серія вибухів під час повітряної тривоги. У столиці працювали сили ППО. Внаслідок падіння уламків перебита локальна лінія електромереж і пошкоджена дорога. Жертв і руйнувань немає. Як повідомили в КМВА, в Києві збили 11 російських ракет і два безпілотники.

Відомо також, що внаслідок обстрілу Дніпра загинули жінка і дворічна дитина, повідомив мер міста Борис Філатов. Вибухи у Дніпрі пролунали близько 04:30 ранку 28 квітня.

Читайте також:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти