"Довбануло так, що вікна вилетіли": очевидець розповів про ракетний удар по Черкасах

Черкащанин розповів про удар ракети по готелю/ колаж: Главред, фото: Черкаська ОВА, скрін

Уламки збитої ракети влучили у готель в центрі міста. Вибухова хвиля пошкодила навколишні будинки.

Під час ракетного удару російських окупантів по Черкасах вранці у четвер, 21 вересня, бойова частина збитої ракети влучила в готель. Вибухова хвиля повибивала вікна у навколишніх будинках.

Очевидець ракетної атаки розповів про момент удару російських загарбників по місту. Під час удару він перебував у своїй квартирі, яка також постраждала – у ній повилітали вікна від вибухової хвилі.

Валерій розповів, що прокинувся під час повітряної тривоги і почув звук польоту ракети. Через деякий час він почув, як летить друга ракета.

"Чую – знову летить. Виходжу на балкон і бачу з правого боку... Лаятися не буду. Так довбануло, що в мене вилетіли вікна. Полум'я на всі боки", – розповів він у коментарі "Суспільне Черкаси".

Поки що невідомо, скільки саме осель постраждали від ракетної атаки. На місцях ударів продовжують працювати поліцейські, рятувальники і психологи, а також комунальники, які прибирають наслідки руйнувань.

Очевидець розповів про ракетний удар по Черкасах/ скрін

Дивіться відео, що очевидець розповів про ракетний удар по Черкасах:

Над Черкащиною загалом збили 4 ракети

Як розповів голова Черкаської ОВА, над областю загалом було збито чотири російські ракети.

"Уламки ракети, зокрема бойова частина, впали в середмісті, пошкодивши будівлю готелю. На цю хвилину маємо вже 10 потерпілих, із них – 6 госпіталізовані. У решті випадків люди не постраждали, суттєвих руйнацій теж немає", – зазначив він у Telegram.

У той же час керівник екстреної медичної допомоги розповів, що кількість поранених зросла уже до 11, повідомляє "Суспільне Черкаси".

Наслідки ракетного удару по Черкаській області Черкаська ОВА
Наслідки ракетного удару по Черкаській області Черкаська ОВА
Наслідки ракетного удару по Черкаській області Черкаська ОВА
Наслідки ракетного удару по Черкаській області Черкаська ОВА
Наслідки ракетного удару по Черкаській області Черкаська ОВА

Ракетний удар РФ по Україні 21 вересня

Рано вранці у четвер, 21 вересня, країна-агресорка Росія завдала ракетного удару по Україні. У Києві, Харкові, Рівному та інших містах прогриміли вибухи. У Києві через падіння уламків були пошкодження у Дарницькому, Солом'янському, Шевченківському районах. У Дарницькому районі виникли загоряння. Постраждали 7 осіб, зокрема дитина.

Також росіяни атакували готель у Черкасах, там почалася пожежа. Постраждали 11 осіб.

У Харкові внаслідок атаки зруйновано складську будівлю, постраждали дві людини. У Львівській області ворог завдав удару по промисловій зоні, є руйнування та займання.

Читайте також:

Новини заразКонтакти