Рейтинг Зеленського стрімко знижується – КМІС

14 квітня 2020, 19:31
За лічені тижні глава держави втратив 2% прихильників.
зеленський, маска
Рейтинг Зеленського звалився / УНІАН

У квітні 2020 року за президента Володимира Зеленського віддали б свої голоси 44% українців, при цьому 33% ставляться до нього нейтрально, а 25% висловлюють відвертий негатив.

Як свідчать дані опитування КМІС, у березні 2020 року Зеленського підтримували 46% населення, нейтрально ставилися - 33%, негативно - 21%. Для порівняння, в лютому підтримка перебувала на рівні 47%.

Згідно з даними опитування, до прем'єр-міністра Дениса Шмыгаля позитивно ставляться 12% тих, хто знає політика (у березні - 11%), нейтрально - 60% (у березні - 65%), негативно - 29% (у березні - 25%).

відео дня

При цьому до спікера парламенту Дмитра Разумкова позитивно ставляться 29% тих, хто знає політика (у березні стільки ж), нейтрально - 49% (у березні - 51%), негативно - 23% (у березні - 21%).

читайте такожОпитування показало, як українці ставляться до референдуму щодо продажу земліДо керівника офісу президента Андрія Єрмака позитивно ставляться 6% тих, хто знає політика (у березні стільки ж), нейтрально - 51% (у березні - 56%), негативно - 42% (у березні - 38%).

До глави МВС Арсена Авакова позитивно ставляться 14% (у березні - 12%) тих, хто знає політика, нейтрально - 54% (у березні - 53%), негативно - 32% (у березні - 35%).

Опитування було проведено КМІС через телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера на основі випадкової вибірки телефонних номерів. Респонденти – доросле населення від 18 років і старше. Статистична похибка опитування не перевищує 2,2 %.

Нагадаємо, 85% українців не планують піти до церкви на Великдень. В той же час є відчайдухи - 7% опитаних соціологічної групою Рейтинг заявили про намір освятити пасхальний кошик.

Як раніше повідомлялося, в період пандемії страшного коронавіруса соціологи вирішили з'ясувати, як українці ставляться до дій нинішньої влади на Донбасі. Також у громадян уточнили, чи влаштовує їх боротьба з корупцією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти