"Де наші посилки?": в Україні "накрилася" одна із найбільших служб доставки - в Мережі обурюються

1 березня 2020, 19:32
У нашій країні припинила свою роботу одна з служб доставки посилок. Офіційного коментаря керівництва поки що немає.
'Де наші посилки?': в Україні 'накрилася' одна із найбільших служб доставки - в Мережі обурюються
Незадоволені клієнти прийшли під офіс Ін Тайму / ТСН

В Україні призупинила роботу одна з приватних служб доставки Ін Тайм.

Працівники компанії, яким напередодні повідомили про звільнення, вийшли вранці 29 лютого на акцію протесту і вимагали погасити борги по зарплатах.

Як пишуть користувачі в Мережі, крім колишніх співробітників блокували роботу транзитного терміналу Ін Тайм у столиці також і клієнти , посилки яких застрягли на шляху до їхніх адресатів.

Як йдеться в сюжеті ТСН, люди відправляли посилки компанією Ін Тайм, але так і не дочекалися цінного вантажу і документів, серед яких є паспорти і візи.

"Ніхто не може сказати, де знаходиться моє спорядження, яке я відправляв до Ужгороду. За інформацією, яка є у мене, мої речі вже видані, але це неправда, тому що склади в місті закриті", – каже постраждалий Валерій.

Зі свого боку киянка Юлія Кузьмич не може знайти свою цибулю з Нідерландів – 2,5 тонни. Вона навіть боїться озвучити вартість такої закупівлі.

"Вони з понеділка не беруть трубку. Менеджерів немає. Нікого ніде немає ", – обурюється жінка.

'Де наші посилки?': в Україні 'накрилася' одна із найбільших служб доставки - в Мережі обурюються

Під час протесту виїзд із терміналу спробували заблокувати водії перевізники, тому що з ними теж не розрахувались. Клієнти, які зібралися під парканом, пропонували знайти компроміс, однак марно.

За інформацією клієнтів, по Україні дійсно закрито більшість відділень компанії, а телефон контакт-центру не відповідає. На сайті Ін Тайму говориться, що посилки не приймають із технічних причин. У той же час телефон генерального директора Сергія Грачова знаходиться поза зоною.

'Де наші посилки?': в Україні 'накрилася' одна із найбільших служб доставки - в Мережі обурюються

На сайті відгуків люди масово скаржаться на послуги компанії, а представники"Ін Тайму припинили відповідати на повідомлення ще з 25 лютого. У коментарях пишуть, що багато хто не може отримати не тільки накладені платежі, але й візові документи з посольства. Користувачі стверджують, що компанія – банкрут.

'Де наші посилки?': в Україні 'накрилася' одна із найбільших служб доставки - в Мережі обурюються

Проте офіційного оголошення про причини припинення роботи від компанії про що немає. Керівник столичного терміналу Ін Тайму запевнив, що ситуацію намагаються вирішити і пообіцяв, що з наступного тижня вони розвезуть всі посилки.

Раніше Главред писав, що сервіс для розміщення онлайн-оголошень OLX поділився досить цікавою статистикою. Спільно із інститутом дослідження ринку GfK вдалося з'ясувати, що українці купують в олайні найчастіше.

Також нагадаємо, у столиці в середу, 26 лютого, невідомий пограбував одне з відділень Нової пошти на вулиці Ярослава Гашека 83 в Дарницькому районі. Близько 21:00 до приміщення увірвався чоловік, який погрожував співробітникам предметом, схожим на пістолет.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти