Керманич Укренерго йде у відставку

26 лютого 2020, 10:08оновлено 26 лютого 2020, 10:52
Всеволод Ковальчук складе свої повноваження 26 лютого.
Всеволод Ковальчук
Всеволод Ковальчук / Фото Facebook

Виконуючий обов'язки голови Укренерго Всеволод Ковальчук йде у відставку. Про це він сам повідомив у середу, 26 лютого.

За словами Ковальчука, він вже сьогодні складе свої повноваження. Ковальчук додав, що йшов до цього рішення кілька місяців.

"З сьогоднішнього дня я припиняю виконувати обов'язки голови правління "Укренерго". Це було непросте для мене рішення, до якого я йшов кілька місяців", - написав він у Facebook.

відео дня

При цьому Ковальчук зазначив, що пишається результатами, яких вдалося досягти Укренерго.

"Ви запитаєте, чому я йду за таких чудових результатів? Ось це і є головне і непросте питання. Роками за ці реформи доводилося боротися. Боротися важко. Олігархічний і політичний вплив в енергетиці не треба нікому пояснювати. Кожен з нас стикається з цим щодня, включаючи світло чи газ, оплачуючи комунальні послуги і просто прокручуючи стрічку новин (...) Це була робота під надзвичайним тиском, в умовах постійних спроб дискредитації, оскільки контроль над оператором системи хочуть всі", - написав Ковальчук.

Нагадаємо, українські ЗМІ, посилаючись на власні джерела, пишуть, що рішення про заміну Олексія Гончарука Сергієм Тігіпком на посаді прем'єр-міністра України нібито ухвалено на 99%. Повідомляється, що переговори ще тривають, але вже перебувають на фінальній стадії.

Як повідомляв Главред, нардеп Денис Монастирський (фракція Слуга народу) повідомив, що генпрокурор Руслан Рябошапка не піде з посади щонайменше до літа-2020, оскільки зараз в Офісі генпрокурора стартує другий етап реформи - переатестація обласних прокурорів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти