"Це дійсно апокаліпсис": голова ОБСЄ шокований після відвідування Станиці Луганської

15 лютого 2020, 23:37оновлено 16 лютого 2020, 02:43
Політик побажав показати обстановку в регіоні виборцям ультраправих сил.
Эди Рама
Еді Рама залишився під враженням після поїздки на Донбас / Фото: REUTERS

Діючий голова ОБСЄ, прем'єр-міністр Албанії Еді Рама заявив після відвідування Станиці Луганської, що дуже хотів би привезти в регіон прихильників проросійських сил в Європі, щоб показати реальне життя українців у прифронтовій зоні.

"Я відвідав район Станиці Луганської. Я б дуже хотів привезти туди всіх східнонімецьких ультраправих виборців, щоб вони побачили, яким може бути життя в той час, коли вони скаржаться, як їм погано в східному Берліні", - сказав Рама на Українському ланчі, який відбувся на полях Мюнхенської конференції з питань безпеки.

За словами політика, його вразило, що в таких нелюдських умовах змушені існувати тисячі українських громадян.

відео дня

"Це дійсно апокаліпсис, і тисячі людей повинні переходити цей міст, який був побудований за допомогою президента Зеленського", - сказав Рама.

Як відомо, таку заяву прем'єр-міністр Албанії зробив у зв'язку з тим, що представники німецької правопопулістської партії Альтернатива для Німеччини приїхали в окупований Луганськ. Вони взяли участь у заходах, організованих бойовиками, а також публічно заявили про необхідність скасування санкцій проти Росії.

Як раніше повідомлялося, президент Володимир Зеленський заявив про те, що Україна може піти на спільний контроль кордону на Донбасі з представниками "ЛНР" і "ДНР".

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив про те, що місцеві вибори в Україні восени також повинні відбутися на окупованому Донбасі і в аннексированном Криму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти