Square Enix приготувала приємний сюрприз для фанатів ігор про Лару Крофт

8 березня 2021, 18:33
Йдеться про повне видання трьох сучасних ігор про Лару Крофт з усіма доповненнями, підтримкою 4K Ultra HD і HDR10.
Tomb Raider
Збірка з новою трилогією Tomb Raider вийде вже 18 березня / SuperHeroHype

В онлайн-магазині Microsoft Store знайшли сторінку нової збірки під назвою Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, яку через деякий час видалили. Ну, це ж не означає, що ми нічого не бачили?

Згідно з інформацією зі сторінки, до видання увійдуть особливі видання: Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider (плюс весь додатковий контент) і Shadow of the Tomb Raider. Всі три гри отримають підтримку 4K Ultra HD і HDR10.

Крім того, сторінка з грою була переведена на російську мову і прикрашена красивим постером з золотим відтінком:

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy — це повна колекція популярних ігор серії Tomb Raider. У неї входять повні версії всіх високо оцінених критиками приквелів-Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration і Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition.

Подорожуйте по всьому світу разом з Ларою Крофт: почніть доленосну пригоду в полоні на загубленому японському острові Яматай в Tomb Raider і рушайте в засніжену Сибір на пошуки Джерела вічного життя в Rise of the Tomb Raider, щоб потім підкорити гірські вершини Перу і розкрити таємницю стародавньої руйнівної сили в Shadow of the Tomb Raider.

Трилогія включає повні матеріали всіх ігор, так що вас чекають десятки годин дивовижних пригод, де вам належить досліджувати живий світ, вирішувати непрості головоломки і боротися за життя на шляху Лари до того, щоб стати тією самою розкрадачкою гробниць.

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, судячи зі сторінки в Microsoft Store, вийде 18 березня 2021 року (у російському MS Store – на день раніше). Square Enix при цьому офіційно поки не анонсувала це видання.

Нагадаємо, що у 2021 році популярній серії ігор про Лару Крофт виповнюється 25 років. З цієї нагоди Square Enix і розробники з Crystal Dynamics, які створили сучасну трилогію ігор про розкрадачку гробниць, обіцяли фанатам різні анонси.

У цей момент в надрах студії-розробника Crystal Dynamics вже ведеться активна робота над новою частиною в серії, нехай анонс відбудеться і нескоро. За словами розробників, вони збираються взятися за непросте завдання та об'єднати відразу два часові проміжки: недавньої трилогії й класичних ігор про розкрадачку гробниць, створених колективом Core Design. Завдання буде непростим, але вийти з цього може щось по-справжньому цікаве.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти