Чому на Android постійно вискакує реклама: як позбутися нав'язливих оголошень

9 серпня 2024, 17:53оновлено 11 серпня, 13:13
2042
У нинішній час реклама стала не знахідкою для корисних покупок, а, скоріше, скалкою в оці. Тому варто знати, як позбавитися від вірусної реклами на Андроїді.
Телефон
Як прибрати рекламу на андроїді, яка вискакує сама по собі на екрані / Колаж: Главред, фото: flickr

Вірусна реклама на ґаджетах не лише відволікає від основного процесу, а й деколи може бути небезпечною, тому в Google пояснили, що робити, якщо в телефоні часто вискакує реклама.

Якщо ви активний користувач смартфону, вам може бути цікаво: сканер вдома: як зробити копію документа за допомогою смартфона.

Якщо у вас смартфон Android, то Google Chrome за замовчуванням блокує усі спливаючі вікна. Однак буває й так, що ця функція на телефоні активована, але оголошення і далі з'являються. Тож виникає питання, чому на головному екрані телефону з'являється реклама? Це може статися, якщо ви раніше підписалися на сповіщення від сайту. Заблокуйте їх, якщо не хочете, щоб вони відображалися на екрані.

відео дня

Ще однією причиною, чому з'являється реклама може стати нещодавно оновлений або завантажений додаток. Найімовірніше, це сумнівні програми, які можуть бути шкідливими для вашого пристрою, тому варто видалити їх.

Якщо розглядати інші варіанти, що робити, якщо вискакує реклама на телефоні на весь екран, то перевірте список адміністрування, в якому може бути вказано вірусний процес. Для цього у налаштуваннях потрібно знайти кнопку "безпека", у цьому розділі натиснути "адміністрування" та зняти там галочки зі сторонніх програм, якщо вони є в списку.

Важливо, що шлях у налаштуваннях на різних смартфонах може дещо відрізнятися. Наприклад, як прибрати рекламу на андроїді Redmi - у налаштуваннях цю опцію можна знайти у розділі "Паролі та безпека", де потрібно перейти у "Конфіденційність", а звідти у "Рекламні служби". І позначку з останньої опції потрібно знімати у "Персоналізованих рекламних пропозиціях".

Що таке Google?

Google - американська публічна транснаціональна корпорація, яку заснували 1998 року аспіранти Стенфордського університету Ларрі Пейдж і Сергій Брін. Найпопулярніший пошуковий сервіс станом на 2021 рік, має у власності, зокрема, YouTube і Blogger. Штаб-квартира корпорації розташована в Кремнієвій долині, представництва компанії також є в Північній Америці, Австралії, Європі та Азії, пише Вікіпедія.

Інші новини про смартфони, що можуть бути корисними для вас:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти