Оновлено рейтинг найпотужніших та найвигідніших смартфонів на Андроїді

13 грудня 2020, 08:20оновлено 26 березня 2021, 20:31
Рейтинг відбиває ситуацію станом на кінець листопада цього року.
Huawei Mate 40 Pro+
Huawei Mate 40 Pro+ / SlashGear

Команда розробників популярного бенчмарка AnTuTu оновила рейтинг найпотужніших і середньобюджетних Android-смартфонів станом на листопад 2020-го року.

Важливо відзначити, що в таблиці вказані середні, а не найвищі результати, при цьому для кожної моделі використовувалися результати не менше 1000 тестів.

Перше місце в Топ-10 найпотужніших смартфонів дісталося Huawei Mate 40 Pro+ на базі процесора HiSilicon Kirin 9000 5g, який набирає в середньому 698 654 бали. Друге місце зайняв лідер минулих місяців, його молодший брат Mate 40 Pro. Причому різниця між двома моделями виявилася незначною.

відео дня

Третє місце дісталося Xiaomi Mi10 Ultra, який піднявся на три позиції в порівнянні з минулим місяцем. Слідом йдуть звичайна модель Vivo iQOO 5 і її старший брат iQOO 5 Pro. Інші п'ять позицій зайняли: Redmi K30S Ultra, Vivo X50 Pro + Vivo iQOO Neo 3, ASUS ROG Phone 3 і Lenovo Legion Phone Duel.

Оновлено рейтинг найпотужніших та найвигідніших смартфонів на Андроїді
Рейтинг найпотужніших Android-смартфонів листопада / AnTuTu

Разом з тим фахівці презентували топ найвигідніших смартфонів з точки зору співвідношення ціни та продуктивності. У даній категорії лідером став Redmi 10x 5g з 404 089 балами, а його Pro-версія, якій дісталося третє, поступається Huawei nova 7 Pro.

За трійкою лідерів слідують ряд пристроїв від Huawei на чіпах Kirin 985 і Kirin 820: Huawei nova 7, Honor 30, Realme Q2 Pro 5g, Honor X10, Honor 30s, Huawei nova 7 SE і Redmi K30 5g і Realme Q2 Pro 5g.

Оновлено рейтинг найпотужніших та найвигідніших смартфонів на Андроїді
Рейтинг найвигідніших Android-смартфонів листопада / AnTuTu

Раніше цього місяця компанія Google оголосила про шість нововведень, які стануть доступні у фірмових сервісах компанії до майбутніх новорічних свят. Важливо відзначити, що оновлювати Android для цього не доведеться, оскільки все це буде здійснено на рівні додатків.

Серед них – нова вкладка Go Tab в "Google Картах", запуск Android Auto в 36 нових країнах, включаючи Україну, а також можливість поділитися додатками через Nearby Share. Випробувати фішки зможуть користувачі мобільних пристроїв під управлінням Android 6.0 Marshmallow і новіше, а щось з'явиться і на iOS.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти