Популярний сервіс "заспівав" українською

10 березня 2021, 16:35оновлено 10 березня 2021, 18:03
Тепер українським користувачам Spotify за замовчуванням пропонують локалізовану "солов'їну" версію додатка.
Spotify
Spotify в Україні/ The Spotify Community

Наприкінці минулого місяця Spotify повноцінно переклав інтерфейс свого сайту на українську мову, а вже сьогодні, 10 березня, підтримка рідної мови з'явилася в мобільному клієнті найбільшого музичного стрімінгового сервісу.

Особливо корисним для українських слухачів може стати переклад меню опцій, де дуже багато пунктів і спеціальних термінів. Щоб "українізувати" свій Spotify, необхідно оновити його через Play Маркет або App Store.

Spotify в Україні

Нагадаємо, що офіційний запуск Spotify в Україні відбувся 15 липня 2020. Новим українським користувачам Spotify доступний 3-місячний пробний період, після чого доведеться оформити платну підписку. Тепер залишилося дочекатися оплати в гривнях (зараз для українського ринку діють американські ціни в доларах) і, звичайно ж, подкастів.

відео дня

Базовий тариф на Spotify Premium в Україні коштує 4,99 долара (139 гривень). А сімейний тариф стартує від 6,49 долара (179 гривень).

Популярний сервіс 'заспівав' українською
Інтрфейс Spotify / Na chasi

Що таке Spotify

Спотіфай – це стрімінговий сервіс потокового аудіо, який дозволяє легально і безплатно прослуховувати більше ніж 50 мільйонів музичних композицій, аудіокниг і подкастів, не завантажуючи їх на пристрій. Spotify присутній на операційних системах Windows, macOS, Linux, Android та iOS, а функція Spotify Connect дозволяє користувачам залучити ряд розважальних систем.

На сервіс припадає близько 36% світового аудіострімінга, він доступний в Америці, в більшості країн Європи, деяких країнах Азії та Африки, в Австралії та Новій Зеландії.

Серед головних конкурентів – Apple Music, Яндекс.Музика, Tidal та інші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти