Instagram перезапустила Lite-версію свого додатка в Україні

12 березня 2021, 16:10оновлено 24 березня 2021, 14:29
Розробники полегшили додаток до 2 МБ, при цьому залишивши основні функції.
Instagram Lite
Facebook запустила Instagram Lite / Social Media Today:

Команда Instagram вирішила перезапустити Lite-версію свого додатка, яка зникла з магазину Google Play навесні минулого року. Розробники полегшили додаток до 2 МБ, при цьому залишивши основні функції.

Так, наприклад, програма дозволяє дивитися стрічку постів, історій і рекомендацій, а також публікувати та редагувати за допомогою фільтрів нові фото, відео або історії у свій обліковий запис. У новому клієнті поки немає реклами, а завантажити його можуть користувачі 170 країн, включаючи Україну.

Однак, деяких функцій клієнт все ж позбавлений. В Instagram Lite немає масок для "сторіз", а перед публікацією фото не можна відредагувати, але можна накласти фільтр. Також не підтримуються інструменти облікових записів авторів або компаній для відстеження статистики та просування публікацій.

відео дня

У полегшеному додатку ще немає темної теми й реклами, але розробники пообіцяли додати їх з подальшими оновленнями. Завантажити Instagram Lite поки що можна тільки на Android – його розробили команди з Тель-Авіва і Нью-Йорка на основі Facebook Lite.

Instagram перезапустила Lite-версію свого додатка в Україні

Нагадаємо, 1 березня Instagram запустила нову функцію Live Rooms ("живі кімнати"), яка дозволяє користувачам виходити в прямий відео ефір за участю до чотирьох осіб. Раніше трансляцію можна було вести лише удвох.

У майбутньому Instagram планує інтегрувати аудіо- та відеокімнати в режимі реального часу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти