На усіх Android-смартфонах з'явиться величезна бібліотека безкоштовних фільмів

26 березня 2020, 11:59оновлено 26 березня 2020, 13:00
На це натякає програмний код додатку Google Play Фільми.
Логотип Google Play Фільми
Логотип Google Play Фільми / Google

У розділі фільмів магазину Google Play можна знайти безліч цікавих робіт, але тільки от за все треба платити (за повну купівлю або оренду на один раз). Але компанія, здається, хоче трохи змінити підхід до додатка Google Play Фільми, тому додасть в нього величезну кількість безкоштовного контенту. Без підступу не обійшлося.

Це вдалося виявити співробітникам сайту XDA Developers. Вони попорпалися в APK-файлі додатку версії 4.18.37 і виявили кілька цікавих рядків. Одна з них говорить про "hundreds of movies, just a few ads", тобто про "сотні фільмів і всього лише кілька реклам".

Виходить, Google хоче зробити безкоштовний доступ до фільмів, але під час них будуть показувати рекламу.

відео дня
Код програми Google Play Фільми
Код програми Google Play Фільми

В самому додатку Google Play Фільми поки що відсутня така можливість, немає навіть зовнішніх натяків. Компанія Гугл ніяк не прокоментувала інформацію, анонсів теж ніяких не було.

читайте такожКоронавірус з'явиться в грі Plague Inc EvolvedАле подібний хід виглядав би дуже логічно. Зараз світ поступово захоплюють стрімінгові сервіси. Netflix, Amazon Prime, Apple TV+ та інші сервіси дозволяють насолоджуватися всією своєю бібліотекою за помірну плату в місяць. Але Google поки не поспішає з аналогом, що дивно, адже компанія завжди намагається встигати за трендами. Можливо, зміни в Google Play Фільми як раз і дозволять їй успішно зіграти на новому для себе полі.

Враховуючи, що Google Play за стандартом встановлен на всіх смартфонах під управлінням Android, Гугл може відхопити собі відразу величезну аудиторію. Виняток – Huawei, адже через санкції США смартфони цієї компанії позбавлені всіх сервісів Google.

Раніше ми розповідали, як відео нового бюджетного смартфона Google Pixel 4a злили в мережу. Компанія хоче зробити його максимально доступним для кожного, тому коштувати він буде не дорожче 200 доларів (5500 гривень).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти