Смартфон Xiaomi Redmi Note 7 Pro вибухнув у рюкзаку власника і призвів до пожежі

18 березня 2020, 13:19
Компанія вже видала потерпілому новий телефон.
Дизайн смартфона Redmi Note 7 Pro
Дизайн смартфона Redmi Note 7 Pro / Xiaomi

Житель індійського міста Гургаон на собі відчув проблеми, які можуть виникнути зі смартфоном Xiaomi Redmi Note 7 Pro. Пристрій вибухнув у нього прямо в рюкзаку.

Вікеш Кумар купив Сяоми Редми Нот 7 Про в грудні 2019 року. У середині березня він зауважив, що телефон почав сильно перегріватися. Одного разу дійшло до такої міри, що носити смартфон у кишені стало неможливо. Кумар дістав пристрій і побачив, що з нього йде дим. Він закинув телефон у рюкзак, а через кілька секунд він вибухнув. Хлопець дивом не постраждав, але рюкзак повністю згорів.

Вибухнув смартфон
Вибухнув смартфон / 91mobiles

Вікеш відразу ж звернувся у сервісний центр, але там спробувала звалити провину на самого користувача. Проблеми в акумуляторі не визнали, а Кумара попросили заплатити 50% вартості за новий телефон. Той відмовився, так як очевидно, що його провини в події не було.

відео дня
Згорілий рюкзак
Згорілий рюкзак / 91mobiles

Коли ситуація потрапила в ЗМІ, Xiaomi відреагувала особисто. Представники компанії зв'язалися з постардавшим, безкоштовно видали йому новий смартфон, а також і рюкзак.

Видача нового смартфона
Видача нового смартфона / 91mobiles

Втім, точна причина вибуху так і не була вказана, а Xiaomi відмовилася її пояснювати. Неприємний осад у Викеша залишився.

Redmi Note 7 Pro - одна з найпопулярніших моделей Xiaomi. Redmi Note 7 Pro ціна в Україні становить близько 6000 гривень.

Раніше ми розповідали, як Xiaomi Mi 10 Pro камера виявилася на орбіті Землі, щоб зняти вражаючі фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти