Україну накриє мокрим снігом та дощами: де і коли чекати негоди

13 жовтня 2021, 04:14
Циклон принесе в Україну опади та похолодання.
дощ, сніг
Температура повітря вночі опуститься до + 4 / УНІАН

Україну з 13 жовтня огорне циклон, який прийде з південного заходу. Майже у всіх регіонах країни очікуються дощі та похмура погода, а в Карпатах випаде сніг.

Опадів варто очікувати в Черкаській, Полтавській, Миколаївській, Херсонській і в частині Дніпропетровської областей, повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Також волога погода переважатиме завтра на Прикарпатті (в Карпатах - зі снігом), ймовірні періодичні дощі в Одеській області", — уточнила Діденко.

відео дня

Дощі не очікується в Житомирській, Київській, Чернігівській та Вінницькій областях, але в цих регіонах велика ймовірність хмарної погоди.

Україну накриє мокрим снігом та дощами: де і коли чекати негоди
facebook.com/tala.didenko

"У більшості областей переважатиме холодна погода, максимально + 8 +12 градусів. А от у східних областях та на Запоріжжі середа буде найтеплішою в Україні, до + 13 + 18 градусів! Адже саме ця частина України опиниться в теплому секторі циклону", — повідомила синоптик.

У Києві 13 жовтня істотних опадів також не очікується, а температура вночі в столиці опуститься до +4 + 7 градусів, вдень — до +9 + 11, зазначає Діденко.

Раніше рятувальники попередили про небезпечні метеорологічні явища в деяких регіонах країни протягом найближчої доби. Так, вночі та вранці 13 жовтня у західних областях туман, видимість складе 200-500 м.

Також протягом доби 13 жовтня в Одеській та Миколаївській областях, вдень у Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях значний дощ. У зв'язку з опадами рятувальники оголосили I рівень небезпеки, "жовтий"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти