Синоптики пояснили, як впливають пожежі в Туреччині на погоду в Україні

3 серпня 2021, 19:10
Катастрофічні пожежі в Туреччині, Греції та Італії також впливають на погоду, вона стає все більш нестійкою.
Синоптики пояснили, як впливають пожежі в Туреччині на погоду в Україні

Пожежі на території Туреччини, Греції та Італії впливають на погоду в Україні стає все більш нестійкою. Крім того, палаючі лісові масиви в цих країнах ускладнюють прогнозування, пише Український гідрометеорологічний центр.

"Катастрофічні пожежі в Туреччині, Греції та Італії також впливають на погоду, вона стає все більш нестійкою та її стає складніше прогнозувати", - наголошується в повідомленні.

Нагадавши, Туреччину охопили масові пожежі. Палають безліч лісів. Вогонь наблизився до готелів через це туристи йдуть ночувати на пляжі. Станом на 30 липня було відомо про 4 жертви вогню і понад півтори сотні потерпілих, 50 з яких госпіталізовані до лікарень.

відео дня

У п'ятницю, 30 липня, Україна направила на допомогу Туреччині два літаки ДСНС. Відпочиваючі стверджують, що в небі невпинно літають вертольоти і скидають воду, намагаючись загасити вогонь. Люди страждають від їдкого диму.

читайте такожТерористи взяли відповідальність за масштабні лісові пожежі в Туреччині

Також раніше Главред писав, що Грецію через 40-градусну спеку спіткали масові лісові пожежі. Тільки за останню добу в країні зафіксовано 46 осередків загоряння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти