Синоптик розповіла, які регіони України заллє дощами

11 травня 2021, 13:28
Зіпсує погоду в Україні 12 травня сильний поривчастий північно-східний вітер, а також похолодання. Саме такий прогноз опублікувала синоптик Наталка Діденко.
Дощ
Синоптик розповіла, які регіони України заллє дощами / УНІАН

Погода в Україні в середу, 12 травня принесе для жителів країни похолодання і дощі з грозами. Деякі області країни накриє циклоном і атмосферними фронтами. Про це написала в Facebook відомий синоптик Наталка Діденко.

Згідно з її даними, в більшості областей завтра очікуються дощі, а місцями − грози.

"Уникнуть істотних опадів західні області, проте Закарпаття поллє дощами інший, підкарпатський циклончик. Також нічого серйозного не буде у Вінницькій, Житомирській та Одеській областях − переважатиме суха погода", − пише синоптик.

Зіпсує завтрашню погоду сильний поривчастий північно-східний вітер, а також похолодання.

Найближчої ночі буде + 7 +11 градусів, а на Крайній Півночі+4 + 7 градусів. Вдень у більшості областей + 12 + 17 градусів. Але на заході − тепліше - від +15 до +21 градусів, на Закарпатті − +25 тепла.

У Києві в середу очікується зниження температури вдень до + 15 + 16 градусів. Місцями ймовірний дощ, але невеликий. Однак вітер буде вельми поривчастим.

читайте такожСиноптики попередили про небезпечну погоду в Україні

Погода в Україні - про що раніше повідомлялося:

  • Погода в Україні влітку буде аномально спекотною. За прогнозом синоптиків і кліматологів, особливо несприятливі кліматичні умови очікують жителів і аграріїв степової зони.
  • Експерт-кліматолог Віра Балабух вважає, що вже найближчим часом в Україні літо стане довшим, а зими може не бути зовсім.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти